On hiukan junan alle jäänyt olo. Valvoin viime yönä neljään tekemässä kouluhommia ja sain yöllä unta huimat neljä tuntia. Ja minä tarvin unta vähintään ne kahdeksan tuntia yössä, mieluummin enemmän. Ulkona oli kymmenen astetta pakkasta eikä minulla ole mitään talvivaatteita täällä, kaikki ovat vanhempien varastossa. Lupasivat huomenna käydä tuomassa ne jonkun mystisen päiväkirjapahvilaatikon kanssa jonka löysivät takkeja etsiessä.

Iltapäivällä menin hetkeksi torkuille ja nukuinkin sitten kevyet neljä ja puoli tuntia. Ja olo on aika pöllämystynyt. En muista koska viimeksi olen nukkunut päiväunet, mutta aina olen yhtä kujalla herättyäni. Nyt alkaa tasapaino olla taas melkein kohdallaan kun sain syödyksi.

Aamupala: Kuppi teetä, piltti ja myslipatukka.
Lounas: Findus Wok Vegetarian Couscousta puoli lautasellista.
Iltapala: Pikariisipuuroa Rice Dream juomaan tehtynä.

Riisipuuron kanssa kävi sellainen kiva, että tein sen mikrossa ja se päätti sitten laueta ympäri mikroa loppumetreillä. Enemmän puuroa alulautesella kuin kulhossa. Nälkä oli kuitenkin sitä luokkaa että kippasin vaan epätoivoissani puurot lautaselta kulhoon ja toivon ettei se mitenkään ihan kamalan saastainen ollut.

Toivottavasti saan tänään unta illalla että jaksan huomenna nousta aikaisin siivoamaa.